GJERGJI BIZHGA

Dr.Shk.Gjergji Bizhga MD,MSc,PHD

Dr.Gjergji Bizhga ( Otorinolaringolog)Doktor i shkencave

Dr. Gjergji BIZHGA ka lindur  ne Gjirokaster me 18/4/1966. Ka kryer shkollen e mesme mjekesore ‘Jani Minga” Vlore ne vitet 1980-1984, Ka  mbaruar fakultetin e Mjekesise  me rezultate shume te mira ne vitin 1989. Ka kryer stazhin professional dhe ka punuar ne zona te thella malore ne vitet 1990-1992.

Dr. Gjergji ka  filluar specializim ne fushen e ORL ne vitin 1992 dhe e ka perfunduar ne vitin 1996 duke u diplomuar  me rezultate te shkelqyera si mjek specialist ORL . Gjate kohes se specializimit ka patur fatin te trajnohet nga mjeket e shquar te fushes ORL: Prof. Anesti Bocka, Prof. Adnan Kellici, Prof. Pjerin Radovani, Prof. Fitrete Shalari.

Lexo më shumëLini një takim

SËMUNDJET ORL

Departamenti i Otorinolaringologjisë kujdeset për të gjithë ata pacientë që vuajnë nga problemet me veshin,hundën, kokën dhe qafën!

Sëmundjet e veshit

Semundjet imflamatore te veshit te mesem jane te rendesisheme se pari se jane shume te shpeshta dhe se dyti per rriskun e komplikacioneve endokraniale qe paraqesin si pasoje e afersise anatomike ndermjet kavitetit te veshit te mesem dhe kavitetit cranial.
Lexo më shumë

Sëmundjet e hundës

Dhimbje sa vjen e shtohet, sensibilitet i shtuar ne prekje dhe ndjenje tensioni ne majen e hundes te gjitha keto ndiqen nga skuqia dhe enjtja e majes se hundes, pjeses alare, dhe buzes se siperme. Zona e imflamuar behet edematoze dhe pacientet…
Lexo më shumë

Sëmundjet e laringut

Ngjirje zeri, afoni, dhimbje ne laring, kolle me atake. Tek femijet egziston rreziku i obstruksionit te rrugeve te frymemarrjes. Laringiti akut ka lidhje me infeksionet virale te rrugeve te siperme apo te poshtme te frymemarrjes.
Lexo më shumë

Keni ndonjë pyetje? Kontaktoni tani

+355 68 22 67 414

068 22 67 414

Keni Ndonjë Pyetje?

LISTA E OPERACIONEVE

- Heqje Bajamesh

Heqje Bajamesh (Tonsillektomi, me anestezi lokale dhe gjenerale tek femijët dhe të rriturit që pasohen nga një periudhë e shkurtër shërimi sidomos te fëmijët).

- Heqje e mishit te huaj ne hunde tek femijet

Heqje e mishit te huaj ne hunde tek femijet (Adenotomi , me rezultate te shpejta ,konkrete dhe sherim te menjehershem).

- Drejtimi i shtremberimit te ndareses se hundes

Drejtimi i shtremberimit te ndareses se hundes (Septoplastike, te gjitha format e shtremberimit te septumit pavaresisht shkakut, teknike mikroinvazive dhe pacienti ndihet i sheruar te nesermen klinikisht dhe objektivisht).

- Rregullim estetik i hundes

Rregullim estetik i hundes (Rinoplastike ketu perfshihen rregullimi i formes dhe madhesise se hundes).

- Rregullimi estetik i forms se jashtme dhe lirimi i frymemarrjes me hunde

Rregullimi estetik i forms se jashtme dhe lirimi i frymemarrjes me hunde (Rinoseptoplastika qe nenkupton septoplastike dhe rregullimin e deformimeve te jashtme te hundes qe lidhen me drejtimin madhesine , formen dhe funksionin).

- Rregullimi i shtremberimeve te hundes pas traumane

Rregullimi i shtremberimeve te hundes pas traumane ( Reponim i hundes).

- Lirimi i kaviteteve nazale nga polipet me natyre alergjike

Lirimi i kaviteteve nazale nga polipet me natyre alergjike (Polipotomia transnasale, efektive shoqeruar me periudhe te shkurter sherimi dhe rekurenca te rralla).

- Heqia e polipeve solitare nasale

Heqia e polipeve solitare nasale (Polipi antrokoanal, shoqerohet me sherim te menjehershem dhe pa perseritje.

- Reduktimin e edemave me orgjine te ndryshme te misherave te hundes

Reduktimin e edemave me orgjine te ndryshme te misherave te hundes (Termokauterizime me metoda te ndryshme termike dhe kimike shoqerohen nga nje periudhe e shpejte sherimi dhe permiresim i funksionit te hundes.

- Trajtim i hemoragjive me orgjine primare ne hunde

Trajtim i hemoragjive me orgjine primare ne hunde (me metoda jo invasive te drejtuara drejt burimit te hemoragjise).

- Nderhyrje kirurgjikale ne sinuset maksilare, frontale, etmoidale dhe sfenoidale

Nderhyrje kirurgjikale ne sinuset maksilare, frontale, etmoidale dhe sfenoidale (Ne rastin e patologjive qe kane nevoje per nderhyrje te tilla, nderhyrjet kryhen me profesionalizem dhe periudhe te shkurter sherimi).

- Tumore të ndryshme në qafë

Tumore të ndryshme në qafë (Të konstatuara nga vetë pacienti apo nëpërmjet egzaminimeve klinike me natyrë beninje apo malinje , ndërhyrjet kryhen në bazë të protokolleve bazë të trajtimit të këtyre formacioneve).

- Cystat apo fistulat e qafes

Cystat apo fistulat e qafes ( trajtimi behet me kompetence kirurgjikale dhe pa recidiva).

- Trakeostomi

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

- Drenimi i abceseve te ndryshem

Drenimi i abceseve te ndryshem (qe kane lidhje me bajamet,dhembet , nderhyrjet behen intraoral dhe ekstraoral jane rutine dhe me sherim shume te shpejte).

- Heqja e formacioneve te ndryshme ne laring

Heqja e formacioneve te ndryshme ne laring (Polipotomi, marrje biopsy e.t.j. qe kryhen nepermjet endoscopies dhe laringoskopise se suspenduar).

- Rregullim estetik i llapave te veshit

Rregullim estetik i llapave te veshit (Aurikuloplastike , me rezultat pas operator shume te mire dhe te qendrueshem).

- Heqja e mishit te huaj ne vesh

Heqja e mishit te huaj ne vesh (Polipotomi , me sherim te menjehershem).

- Largimi i ujit ne vesh sidomos tek femijet

Largimi i ujit ne vesh sidomos tek femijet (Paracenteze, Tympanostomi).

- Operacion per pastrimin e infeksionit ne vesh

Operacion per pastrimin e infeksionit ne vesh (Radikale veshit).

- Operacione te ndryshme

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GjergjiBizhga.al

Nxitoni të kontaktoni që të bëjmë një konsultë në lidhje me problemin që ju shqetëson!

Shërbimet që Ofrojmë

Më Poshtë do të gjeni shërbimet që ofrojmë duke filluar nga vizitat ambulatore deri tek ndërhyrjet kirurgjikale të karakterit urgjent dhe të planifikuara.

Prenotimi i vizitave mjekesore

Paradite : Viziton tek poliklinika e Spitalit Universitar te Traumes, dhoma Nr. 6. Mbasdite : Viziton tek Klinika “Hamdi Sulcebe” ne rrugen “Hoxha Tasim”, Tirane. Per vizitat behet prenotim ne numrat e tel. 068 22 67 414
Lexo më shumë

Anatomia e veshit

Anatomia e veshit te jashtem te mesem dhe te brendeshem. Tubi i eustakit. Sistemi i degjimit dhe i ekujlibrit perbehen nga pjesa periferike dhe pjesa centrale.

Lexo më shumë

Anatomia e hundës

Pjesa kockore perben pjesen superjore te piramides nazale, pjesa kartilaginoze perben pjesen inferiore te saj. Forma, pozicioni dhe cilesite e pjeses kockore dhe kartilaginoze …

Lexo më shumë

Anatomia e faringut ose fytit

Faringu ka formen e nje tubi muscular me gjatesi 12-13 cm tek te rriturit dhe vjen duke u ngushtuar nga larte poshte eshte e veshur nga mukoza dhe eshte e ndare ne tre kompartamente ku seicila ka nje hapje anterjore…
Lexo më shumë

Rhinoplastika, Rhinoseptoplastika, Septoplastika.

Rinoseptoplastika nenkupton nderhyrje kirurgjikale me qellim rimodelimin e jashtem te formes apo madhesise se hundes nepermjet reduktimit apo modelimit te skeletit osteo-kartilaginoz …
Lexo më shumë

Septoplastika & Osteomat (studime)

Nje nga deformimet me te shpeshta te skeletit osteokartilaginoz ne sferen orl eshte deformimi i septumit nazal. Ky deformim fatkeqesisht ne shumicen e rasteve nuk paraqet ankesa …
Lexo më shumë

Prenotoni një takim!

Problemi apo shqetësimi juaj ka filluar të marrë zgjidhe qëkurse ju keni gjetur mjekun e duhur si nga pikpamja profesionale, etike e morale.

Dërgo Kërkesën