Dhimbjet e Kokes

Dhimbjet e kokes me orgjine nga sfera ORL. a-Hunda dhe sinuset paranasale: Rhinosinusitet acute e chronike,Deviacioni I septum nasi sidomos kur devijimi prek konken e mesme.Ne rastet e presioneve negative ne sinuse, tumoret. b- Dhimbja e kokes nga nasofaringsi: Hypertrofia e vegetation adenoideve ,(mishi I huaj ne hunde te femijet),cystet e tumoret. c- Kaviteti oral:…