Bajamet

Semundjet e Tonsilave (Bajameve) Cfare jane tonsilat, pse jane te rendesishme, sa zgjat aktiviteti I tyre, pse semuren, dhe a duhen hequr? Bajamet apo tonsilat jane grumbullime limfoepiteliale te vendosura  ne gryke. Keto fillojne te zmadhohen ndermjet vitit te pare dhe te trete te jetes nderkohe qe pikun e arrijne nga viti i trete deri…